Nyt eternittag er en langtidsholdbar løsning

Er det ved at være tid til at udskifte husets tag? Så skal du overveje et eternittag, som både er slidstærkt og som er en løsning, der passer til langt de fleste hustyper. Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn har vi stor erfaring med montering af eternittag – som et ekstra plus er eternittag montering ikke så omfangsrigt at lægge, så du vil hurtigt stå med et flot resultat, der samtidig kan holde mange år fremover. Læs med her og få mere at vide om fordelene ved at denne tagtype.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os på 20 65 51 39.

Fordele ved udskiftning af eternittag

Først og fremmest gør du med et nyt eternittag miljøet en tjeneste. Der er nemlig tale om en tagtype, der er lavet af miljøvenligt fibercement. Et materiale, der samtidig er yderst modstandsdygtigt, når det eksempelvis gælder råd og svamp. Hertil kan du glæde dig over et tag, der ikke kræver megen vedligeholdelse og som passer rigtig godt til det omskiftelige danske vejr og klima.

Der er også en række økonomiske fordele ved at vælge denne tagløsning. Først og fremmest kan det nye tag lægges forholdsvist hurtigt, så projektet er knapt så omfangsrigt, som ved andre tagtyper. Dernæst har et nyt eternittag en attraktiv pris i forhold til de fleste andre alternativer.

Vil du have et godt tilbud?

Hvis du vælger os til at stå for dit tagprojekt, kan du være sikker på en top professionel service og godt håndværk fra start til slut. Vi har mange års erfaring i faget, så vi ved, hvad vi har med at gøre. Når vi indgår en aftale, sørger vi altid for at sætte os ind i dine ønsker og drømme, ligesom vi også gerne kommer med kompetent og relevant rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud på et flot og slidstærkt nyt eternittag – ring til os på 20 65 51 39 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden.