Få et flot nyt tag  i Helsinge, Hillerød og Helsingør

Er taget blevet slidt, trænger det til en tagrenovering eller et nyt tag i Helsinge, Hillerød eller et andet sted på Nordsjælland?

Så kan vi hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn, hjælpe dig med dit tag. Vi udfører alt tagarbejde professionelt for både private og erhverv.

Med mere end 50 års erfaring inden for tømrerbranchen, har vi ekspertisen til at bygge nyt tag eller renovere det gamle. Vi ved, hvor vigtigt tagets holdbarhed og kvalitet er. Ikke bare for boligens værdi, men også til at forhindre skader ved storm eller nedbør.

Vi tilbyder professionel og grundig tagarbejde

Skader forårsaget af utætheder i taget som fugt, råd og skimmel kan få store økonomiske konsekvenser, og derfor er rettidig og professionel reparation eller renovering meget vigtigt. Som din tømrer kan vi varetage tagprojekter af varierende størrelser og typer.

Vi kan bl.a. sørge for, at dit tag holder tæt, uanset om du har brug for:

  • Nyt tag
  • Tagrenovering
  • Tagreparation
  • Tagisolering

Trænger vinduerne i taget til at blive skiftet? Så kan du med fordel kombinere udskiftning af vinduer med tagarbejde. 

Vi tilbyder også Decra tag og Eternittag, som du kan læse mere om her. 

Din lokale ekspert i tagrenovering og nyt tag 

Når vi udfører tagarbejde, er det med omhu og professionalisme, og vi har stor fokus på kvalitet og service. 

Skal du f.eks. have foretaget en tagreparation, er det ofte en akut opgave, da utætheder kan forårsage store skader. Vi udfører tagarbejdet hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit tag i Nordsjælland.

Kontakt os allerede i dag

Få et godt tilbud på nyt tag 

Tagrenovering eller nyt tag i Nordsjælland? Tømrermester Peter Nielsen & Søn kan med mere end 50 års erfaring, hjælpe dig effektivt i mål med den rigtige løsning.

Vi går altid i grundig dialog uanset opgavens størrelse, så du kender både processen og de deadlines, som vi arbejder ud fra.

Er du interesseret i at høre mere, eller at få kompetent rådgivning og vejledning til dit nye tag? Så er du meget velkommen til at kontakte os på 20 65 51 39.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave. 

Få et godt tilbud

Kategori reference