Ombygning og tilbygning i Nordsjælland – Professionel hjælp

Overvejer du at udvide boligen med en ombygning eller tilbygning i Hillerød eller Helsinge? Peter Nielsen & Søn har over 50 års erfaring som tømrer i hele Nordsjælland, hvor vi har været behjælpelige med alle typer tømreropgaver til både privat og erhverv. Vi har erfaring med mange typer tilbygninger, og vi udfører alle projekter med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Mange muligheder inden for tilbygning i Hillerød og omegn

Uanset om du skal renovere din bolig eller skal have en ny garage, kan vi hjælpe med vores ekspertise og erfaring. Måske har du noget særligt i tankerne omkring din tilbygning eller ombygning i Nordsjælland? Vi har igennem vores mange år som tømrer blandt andet udført:

  • Træterrasse
  • Carport
  • Udestue
  • Hegn og stakit
  • Skur
  • Køkkenrenovering
  • Renovering af vægge og lofter

Dialog og samarbejde sikrer det gode resultat

Når du søger efter en ombygning eller tilbygning i Nordsjælland, træder vi gerne til og rådgiver i forhold til stilarter og materialetyper. Valg og fravalg kan have stor betydning for holdbarhed, vedligehold og æstetisk udtryk. Vi kan både råde i forhold til valg af materialer og løsninger til din tilbygning i Hillerød eller Helsinge i Nordsjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at starte en dialog og få et uforpligtende tilbud på din tilbygning eller ombygning i Nordsjælland. Ved at samarbejde tæt med dig som kunde og lytte til dine ønsker og behov, kan vi sikre, at du får den tilbygning eller ombygning, der passer til din ejendom og vækker glæde i mange år fremover. Vi udfører en bred vifte af tilbygninger og renoveringer, og vi kan sikkert også imødegå dine behov og ønsker.

Du kan starte en dialog med os ved at ringe på +45 20 65 51 39 eller skrive til os i kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din tilbygning eller ombygning i Nordsjælland.