Tilbygning til hus og hjem

Går du med drømmen om at udvide boligen med en ombygning eller tilbygning, så kan Tømrermester Peter Nielsen & Søn være dig behjælpelig. 
Med mere end 50 års erfaring som tømrer på hele Nordsjælland, har vi erfaring med alle typer tømreropgaver, herunder tilbygning til hus, til både privat og erhverv. 

Vores tilbud til dig af tilbygninger

Vores fokus ligger på kvalitet og holdbarhed, så du altid får den bedste løsning tilpasset dine ønsker og behov. Uanset om du skal renovere din bolig eller skal have ny garage, så kan vi med vores ekspertise og erfaring, hjælpe dig godt på vej med dit næste projekt. 

Vi står derfor klar hvis du går med ønsket om en tilbygning til huset eller andre tømrerprojekter, såsom:

  • En ny Træterrasse  
  • Renovering af vægge og lofter
  • Skur 
  • Hegn og stakit
  • Udestue
  • Carport

Vi foretager tilbygninger til alle typer af huse, også hvis der er snak om en tilbygning af 70’er huse, 60’er huse eller tilbygning i træ.

Ligegyldig opgavens størrelse, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os for at hører mere om dine tilbygnings muligheder hos os. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har interesse i at få et uforpligtende tilbud eller høre mere om dine muligheder inden for tilbygning til hus og hjem, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Ved at samarbejde tæt sammen med dig som kunde og lytte til dig og dine behov, sikre vi dig en tilpasset løsning der både passer på din ejendom og som vækker glæde mange år frem. 

Du kan starte din dialog med os ved at ringe til os på 20 65 51 39, eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din tilbygning eller ombygning på Nordsjælland.