Montering af døre og vinduer

Tømrermester Peter Nielsen & Søn har i mere end 50 år stået for udskiftning af vinduer og døre til Helsingør, Hillerød og resten af Nordsjælland. Montering af døre og vinduer er ofte en god investering, da der kan spares gode penge på varmeregningen og boligens værdi vil blive forøget.

Vi udfører udskiftning af vinduer og døre i Nordsjælland med fokus på kvalitet og service. Vi har mange års erfaring og ekspertise i at levere nye vinduer inklusiv montering, og vi benytter kun de bedste producenter på markedet, såsom: Velux, Bøjsø og Swedoor.

Når vi udfører isætning af udvendige såvel som indvendige døre og vinduer, rådgiver vi gerne om valg af producent og materiale, så du får den rigtige løsning til din ejendom.

Få et tilbud

Oplev fordelene ved en udskiftning af vinduer og døre

Ved at udskifte dine gamle vinduer og døre med helt nye, kan du opnå følgende fordele:

  • Øget energieffektivitet
  • Bedre isolering og varmebevarelse
  • Reduktion af energiforbrug og energiomkostninger
  • Forbedret indendørs komfort med mindre træk
  • Mulighed for lydisolering
  • Forbedret sikkerhed med moderne låse og materialer
  • Øget værdi af ejendommen
  • Forbedret æstetisk udseende og mulighed for tilpasning til hjemmets stil

Bedre indeklima - nye vinduer og døre inklusiv montering

Æstetik og energibesparelser er ikke de eneste argumenter for, at have energirigtige og vindtætte vinduer. Fugt og dårligt indeklima, er en af de største ulemper ved utætte eller utilstrækkelige vinduer og døre. Fugt kan nemlig lede til skimmelsvamp, som er sundhedsskadeligt. Derfor bør du overveje udskiftning af vinduer eller døre, hvis du oplever et kontinuerligt fugtigt miljø i dit hjem.

Spar penge på varmeregningen

Over tid kan dine vinduer og døre blive slidt af vind og vejr. Det er faktisk et af de mest udsatte elementer på din bolig. Derfor kan det være en god idé at få en udskiftning af vinduerne, hvis du har ældre enkeltlagsvinduer, der ikke holder på varmen.

I andre tilfælde kan det dog bedre betale sig at renovere de eksisterende vinduer og døre. Ved at renovere eller få helt nye vinduer og døre, forbedres isoleringen, hvilket kan reducere varmeudgifterne væsentligt. Vi kan rådgive dig om, hvilken løsning der er bedst for dig og din bolig.

Få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Vi er en virksomhed hvor kvalitet og god dialog med kunden har stor prioritet. Når du tilknytter os til tømrer opgaver såsom isætning af nye vinduer og døre, er mester selv ude og afgive tilbuddet.
Mangler du en professionel tømrer til dine vinduer og døre i Helsingør, Hillerød eller resten af Nordsjælland?

Så kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din konkrete opgave. Vi går ikke før resultatet er tilfredsstillende.
Start dialogen med os på telefon 20 65 51 39, eller send en besked via vores kontaktformular her.