Alsidig tømrer i Gilleleje med sans for kvalitet & godt håndværk

Er det tid med nye vinduer og døre? Er taget utæt? Eller drømmer du om smukke trægulve i boligen? Som husejer er der nok opgaver, projekter og drømme, der skal indfries. Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn kan vi med mere en 50 års erfaring tilbyde professionelt udført tømrerarbejde af enhver art – altid med de bedste materialer og med stor respekt for håndværket. Som tømrer nær Gilleleje kører vi ud i hele Nordsjælland, og hjælper både husejere og virksomheder med store og små projekter. Læs med her og få mere at vide.

Vi kan også træffes på +45 20 65 51 39 eller via kontaktformularen her på siden – husk, at det er ganske uforpligtende at få et tilbud hos os.

Din kompetente tømrer

Tømrer nær Gilleleje med styr på kompetencerne
Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn kan vi hjælpe med store og små opgaver, og vores mangeårige erfaring og store praktiske viden har givet os et bredt kompetencefelt, eksempelvis:

Vi udfører bl.a.:

Tagarbejde
Lægning af trægulv
Montering af vinduer og døre
Isolering
Gulvarbejde
Tilbygning
Træterrasse
Renovering og ombygning

Og meget mere! 

Vi er et fleksibelt tømrerfirma nær Gilleleje, så hvis dit projekt ikke lige er listet her, så tøv ikke med at kontakte os – vi er til at snakke med, og vi har sikkert også en god løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Trygheden er med i prisen

Når du vælger os til at stå for din opgave, kan du være sikker på en klar kommunikation, hvor der bliver lyttet og svaret grundigt på eventuelle spørgsmål. Prisen bliver vi enige om inden start, så du slipper for ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales.

Har du brug for en tømrer i Gilleleje, Helsingør, Hillerød og i omegn? Så synes vi, at du skal give os et kald på +45 20 65 51 39. Vi ser glæder os til at høre fra dig.