Erfaren tømrer i Hillerød står klar til tjeneste

Er du på udkig efter en dygtig tømrer i Hillerød? Så kan du godt indstille jagten og læse med her. Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn har vi nemlig mere end 50 års erfaring i tømrerfaget, og vi kan derfor hjælpe med både store og små opgaver, som vi udfører med stor respekt for det gode håndværk. Du kan sammen med os være sikker på en løsning, hvor kvaliteten er helt i top, og hvor der bliver lyttet til dine ønsker og behov. Har du brug for en tømrer i Hillerød, der ikke er til de letkøbte løsninger, og hvor den gode service er en dyd? Så læs med her og få mere at vide.

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på +45 20 65 51 39. Det er helt uforpligtende, og vi kommer gerne med et ikke-bindende tilbud på netop din opgave.

Hvad kan vi hjælpe med?

Alsidigt tømrerfirma i Hillerød
Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn kan vi hjælpe med mange forskellige opgave- og projekttyper, og vi rykker ud til både private og virksomheder. Når vi udfører en opgave, har vi aldrig fokus på den høje kvalitet, og vi udvælger nøje materialerne, så du får en resultat, der kan holde i mange år fremover. Vi hjælper blandt andet med:

Tagarbejde – reparation og renovering samt lægning af helt nyt
Vinduer og døre – isætning af nye vinduer og døre
Isolering – optimering og isolering ved nybyg
Gulvarbejde – lægning af kvalitetsgulve
Ombygning og tilbygning – vi er din professionelle samarbejdspartner
Træterrasser – rådgivning og etablering af smukke træterrasser

Ovenstående er blot et udsnit af de opgaver, som vi udfører for vores kunder. Vi er et fleksibelt tømrerfirma i Hillerød, og vi kan helt sikkert også klare din opgave.

Ring til Tømrermester Peter Nielsen & Søn, hvis du har brug for en kompetent og kvalitetsbevidst tømrer i Hillerød, Gilleleje, Helsingør eller omegn. Vi glæder os til at høre fra dig.