Højtspecialiseret tømrer i Helsingør med mange års erfaring

Er du ikke det store gør-det-selv-menneske? Og vil du gerne være sikker på, at dit byggeprojekt bliver rigtigt i første forsøg? Så er det en god ide at alliere dig med et professionelt tømrerfirma med den rette viden og erfaring. Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn har vi mere end 50 års erfaring i branchen, og vi gør en stor dyd ud af et levere et smukt og langtidsholdbart resultat, uanset om der er tale om en stor eller lille opgave. Skal vi hjælpe dig med dit projekt? Så læs med her og bliv lidt klogere på vores services.

Vi er selvfølgelig også til at tale med – du ringer bare til os på +45 20 65 51 39, hvor vi er klar med professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Få hjælp til både stort & småt – Tømrer i Helsingør

Fra vores værksted i Helsingør, rykker vi ud i hel Nordsjælland, hvor vi hjælper både private og virksomheder med alt inden for tømrerfaget, blandt andet:

Vi udfører bl.a.:

Tagarbejde
Lægning af trægulv
Montering af vinduer og døre
Isolering
Gulvarbejde
Tilbygning
Træterrasse
Renovering og ombygning

Og meget mere! 

Vi kan meget mere end ovenstående punkter, og for os er fleksibilitet en selvfølgelighed. Hvis du har en opgave, der har brug for en lidt mere skræddersyet løsning, er vi også rigtig godt klædt på til at klare det.

Ordentlighed er for os et nøgleord

Ved at vælge os som tømrer i Helsingør, kan du være sikker på, at tingene er i orden. Det gælder alt lige fra materialevalg og det udførte arbejde til rådgivning og service. Du skal føle dig tryg i hele byggeprocessen, og derfor går vi også ind for en tæt og åben dialog med vores kunder.

Tømrerfirma i Helsingør, Gilleleje, Hillerød eller i omegn? Så kan du roligt gribe din telefon og ringe til os på +45 20 65 51 39 – vi lover, at vi vil gøre alt for at leve op til dine forventninger.