Eksperter i Decra tag – Peter Nielsen & Søn

Har du et tag, der trænger til at blive skiftet ud? Så er det en god ide at rådføre dig med en professionel håndværker, så du træffer det rigtige valg. Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn har vi mange års erfaring med rådgivning og lægning af tag – herunder også lægning af Decra tag som både er en økonomisk og langtidsholdbar løsning, der samtidig kan fås i et væld af farver og stilarter. Vil du have os med på råd? Så er du velkommen til at kontakte os på +45 20 65 51 39 – det er ganske uforpligtende.

Få det decra tag, der passer til dit hus

Uanset om dit nuværende tag er et decra tag eller ej, står vi klar med professionel og kompetent hjælp. Det er naturligvis vigtigt, at dit nye tag harmonerer med husets udtryk, og netop derfor kan et decra tag være en god beslutning, da du kan vælge imellem mange forskellige farver. På den måde kan du med et nyt decra tag give dit hus en rød tråd, så hele stilen hænger sammen fra sokkel til tag.

Decra tag – En slidstærk løsning

Hvis du vælger et decra tag, får du et modstandsdygtigt tag, der passer godt til det danske klima, der både kan give meget vand og hård frost. Med et decra tag er du med andre ord sikret en langtidsholdbar løsning, der kræver minimal vedligeholdelse.

Et decra tag er bygget op omkring en stærk kerne af stål, hvorefter det er overfladebehandlet og lakeret. Netop derfor er et decra tag også afvisende overfor mos og alger.

Hvad koster et decra tag? Få en god pris hos Nielsen & Søn

Du kan få et godt tilbud på et decra atg til dit hus ved at kontakte os på 20 65 51 39. Vi kommer også meget gerne ud og beser tagkonstruktionen, så du på den måde er sikker på at få den bedste og mest hensigtsmæssige løsning.