Gulvmand med 50 års tømrererfaring

Hvis dine gulve er slidte og skæve, kan vores gulvmand i Nordsjælland hjælpe med at lægge nye trægulve. Som tømrermester har vi stor erfaring med gulvlægning og kan give dig flotte og holdbare gulve.

Kontakt os på telefon +45 20 65 51 39, hvis du skal have professionel til f.eks. dit parketgulv i Nordsjælland.

Vi rådgiver dig til det rigtige gulv – Gulvmand i Hillerød, Nordsjælland

Der er mange muligheder, når du skal have nye trægulve. Du kan eksempelvis vælge imellem planke- og parketgulv. Der er forskel på både det æstetiske udtryk og holdbarheden. Vores gulvmand i Nordsjælland hjælper dig med at vælge den rigtige løsning til din ejendom, så du både får et smukt og holdbart resultat, du kan have glæde af de mange kommende år.

Din erfarne og grundige gulvmand – Hillerød og resten af Nordsjælland

Hos Peter Nielsen & Søn har vi mere end 50 års erfaring med tømrerarbejde og gulvlægning i hele Nordsjælland. Gulvlægning er en af vores spidskompetencer, og vi sætter en ære i at give dig et resultat, der opfylder både dine praktiske og æstetiske krav.

Gulvmand i Nordsjælland – Kontakt os for et tilbud

Peter Nielsen & Søn udfører gulvarbejde i hele Nordsjælland for både private og erhverv. Vi er vant til at varetage både større og mindre opgaver med lige stor grundighed og professionalisme. Vi går meget gerne i dialog med dig, hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på et forestående gulvprojekt. Den gode service og den høje troværdighed er de vigtigste parametre for os. Virksomheden har over 50 års erfaring med en lang række af tømreropgaver – heriblandt er gulvbelægning en af vores spidskompetencer.

Leder du efter en professionel gulvmand i Hillerød eller andet sted i Nordsjælland? Du kan starte en dialog ved at ringe til os på +45 20 65 51 39. Vi ser frem til at høre fra dig.