Gulvmand med 50 års tømrererfaring

Hvis dine gulve er slidte og skæve, kan vores gulvmand i Nordsjælland hjælpe med at lægge nyt gulv. Som tømrermester har vi stor erfaring med gulvlægning og andet gulvservice, som kan give dig flotte og holdbare gulve.

Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn har vi mere end 50 års erfaring med tømrerarbejde og gulvbelægning i hele Nordsjælland. Gulvbelægning er en af vores spidskompetencer, og vi sætter en ære i at give dig et resultat, der opfylder både dine praktiske og æstetiske krav. 

Vi tilbyder gulvarbejde til kunder i Helsinge, Græsted, Helsingør, Frederiksværk, Gilleleje samt resten af Nordsjælland.

Få et tilbud

Lokal gulvservice i Nordsjælland - Vi rådgiver dig til det rigtige gulv 

Der er mange muligheder, når du skal have nye trægulve. Du kan eksempelvis vælge imellem planke- og parketgulv. Der er forskel på både det æstetiske udtryk og holdbarheden.

Vores gulvmand i Nordsjælland hjælper dig med at vælge den rigtige løsning til din ejendom, så du både får et smukt og holdbart resultat indenfor valget af trægulve, som giver glæde mange år frem.

Er det ikke nyt gulv der er af behov, tilbyder vi ligeledes gulvafslibning, som kan bringe nyt liv til det gamle. Vi er i øjenhøjde med kunderne, og tilbyder gulvservice efter ønsker og behov, om det så er nyt gulv eller gulvafslibning som falder i interesse. 

Gulvmand tæt på Hillerød og Helsingør– Kontakt os for et tilbud

Tømrermester Peter Nielsen & Søn udfører gulvarbejde i hele Nordsjælland for både private og erhverv. Vi er vant til at varetage både større og mindre opgaver med lige stor grundighed og professionalisme. Vi går meget gerne i dialog med dig, hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på et forestående gulvprojekt. 

Den gode service og den høje troværdighed er de vigtigste parametre for os. Virksomheden har over 50 års erfaring med en lang række af tømreropgaver – heriblandt er gulvbelægning en af vores spidskompetencer.

Leder du efter en professionel gulvmand i Helsinge, Græsted, Helsingør, Frederiksværk, Gilleleje eller andet sted i Nordsjælland? Du kan starte en dialog ved at ringe til os på 20 65 51 39 eller i kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.