Isolering i Nordsjælland – Din lokale tømrer

Er der kolde briser i stuen? Hvis du har problemer med kuldebroer, træk eller kolde vægge, kan vi udføre isolering med en række forskellige materialer. Tømrermester Peter Nielsen & Søn udfører isolering i Hillerød og resten af Nordsjælland.

Isolering er en af de tømreropgaver, vi ofte udfører, og vores erfaring er stor. Hvis du leder efter en professionel og pålidelig tømrermester til at udføre arbejdet, kan du med ro i sindet kontakte os.

Ring på telefon 20 65 51 39 eller skriv i kontaktformularen, hvis du har brug for en løsning i Nordsjælland.

Fordele ved isolering

Der kan være mange grunde til at isolere loft, gulv, væg eller etageadskillelse. En af de mest umiddelbare er at forhindre varmetab i ejendommen. Dette kan nemlig spare dig mange penge på varmeregningen, men også øge din boligs værdi ved salg.

En anden grund til at forhindre kuldebroer og træk er kondens og fugt. Fugt som følge af utilstrækkelig isolering kan forårsage skader som skimmelsvamp. Svamp og råd har store sundhedsmæssige omkostninger for en ejendoms beboer. Allergi forårsaget af skimmel kan ifølge sundhedsstyrelsen give kløe, hovedpiner, træthed og udslet.

Ydermere kan omkostninger ved fjernelse og udbedring være store. Derfor er forebyggelse at foretrække. Dette kan sikres ved at sørge for, at din bolig er isoleret korrekt, og at vinduer og døre er tætte. Har du brug for en løsning i Nordsjælland, kan du læse om typerne nedenfor.

Typer af isolering – Hillerød og Nordsjælland

Vi mestrer en lang række af forskellige materialer og teknikker, og vi rådgiver gerne om hvilken, der passer bedst til din ejendom.

Vi udfører følgende typer isolering i hele Nordsjælland:

  • Papirisolering
  • Sten- og glasuldsisolering
  • Loftsisolering
  • Gulvisolering

En løsning der virker

Der hersker desværre en del misforståelser om isolering, og der har i den seneste tid være dårlig medieomtale af flere håndværkere, der har lavet en utilstrækkelig og fatal isolering. Søger du en isolering i Nordsjælland, bør du vælge en faguddannet tømrermester, der lægger stor værdi i troværdighed og service.

Du kan starte en dialog med os på 20 65 51 39.