Eternittag er en praktisk og langtidsholdbar løsning

Er det ved at være tid til at udskifte husets tag? Så skal du overveje et eternittag, som både er slidstærkt og som er en løsning, der passer til langt de fleste hustyper. Hos Peter Nielsen & Søn har vi stor erfaring med montering af eternittag – som et ekstra plus er eternittag montering ikke så omfangsrigt at lægge, så du vil hurtigt stå med et flot resultat, der samtidig kan holde mange år frem over. Læs med her og få mere at vide om fordelene ved at eternittag.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på lægning af eternittag, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os på +45 20 65 51 39.

Fordele ved eternittag

Først og fremmest gør du med et eternittag miljøet en tjeneste. Der er nemlig tale om en tagtype, der er lavet af miljøvenligt fibercement. Et materiale, der samtidig er yderst modstandsdygtigt, når det eksempelvis gælder råd og svamp. Hertil kan du glæde dig over et tag, der ikke kræver megen vedligeholdelse og som passer rigtig godt til det omskiftelige danske vejr og klima.

Der er også en række økonomiske fordele ved at vælge et eternittag. Først og fremmest kan et eternittag lægges forholdsvist hurtigt, så projektet er knapt så omfangsrigt, som ved andre tagtyper. Dernæst har et eternittag en attraktiv pris i forhold til de fleste andre alternativer.

Eternittag – Professionel montering med Peter Nielsen & Søn

Hvis du vælger os til at stå for dit tagprojekt, kan du være sikker på en topprofessionel service og godt håndværk fra start til slut. Vi har mange års erfaring i faget, så vi ved, hvad vi har med at gøre. Når vi indgår en aftale, sørger vi altid for at sætte os ind i dine ønsker og drømme, ligesom vi også gerne kommer med kompetent og relevant rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud på et flot og slidstærkt eternittag – ring til os på +45 20 65 51 39 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden.