Professionel renovering og montering af vinduer og døre 

Peter Nielsen & Søn har i mere end 50 år leveret nye døre og vinduer til Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Nye døre og vinduer er ofte en god investering, da der kan spares gode penge på varmeregningen og boligens værdi vil blive forøget.

Vi udfører udskiftning af vinduer og døre i Nordsjælland med fokus på kvalitet og service. Vi har mange års erfaring og ekspertise i at montere vinduer og døre, og vi benytter kun de bedste producenter på markedet, såsom: Velux, Bøjsø og Swedoor

Når vi udfører isætning af døre og vinduer, rådgiver vi gerne om valg af producent og materiale, så du får den rigtige løsning til din ejendom.

Kontakt os på telefon +45 20 65 51 39 for et tilbud på nye vinduer i Helsinge eller Hillerød i Nordsjælland.

Få et tilbud

Optimer dit indeklima med nye vinduer og døre 

Æstetik og energibesparelser er ikke de eneste argumenter for, at have energirigtige og vindtætte vinduer. Fugt og dårligt indeklima, er en af de største ulemper ved utætte eller utilstrækkelige vinduer og døre. Fugt kan nemlig lede til skimmelsvamp, som er sundhedsskadeligt. Derfor bør du overveje nye vinduer eller døre, hvis du oplever et kontinuerligt fugtigt miljø i dit hjem.

Spar penge på varmeregningen

Over tid kan dine vinduer og døre blive slidt af vind og vejr. Det er faktisk et af de mest udsatte elementer på din bolig. Det kan være en god idé at skifte vinduerne, hvis du har ældre enkeltlagsvinduer, der ikke holder på varmen. I andre tilfælde kan det dog bedre betale sig at renovere de eksisterende vinduer og døre. 

Ved at renovere eller få helt nye vinduer og døre, forbedres isoleringen, hvilket kan reducere varmeudgifterne væsentligt. 

Vi kan rådgive dig om, hvilken løsning der er bedst for dig og din bolig. 

Få et tilbud på montering af vinduer i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland

Vi er en virksomhed hvor kvalitet og god dialog med kunden har stor prioritet. Når du tilknytter os til tømrer opgaver såsom isætning af nye vinduer og døre, er mester selv ude og afgive tilbuddet.

Mangler du en professionel tømrer til dine vinduer og døre i Helsinge, Hillerød eller resten af Nordsjælland?

Så kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din konkrete opgave. Vi går ikke før resultatet er tilfredsstillende.

Start dialogen med os på telefon +45 20 65 51 39, eller send en besked via vores kontaktformular her

Kontakt os allerede i dag