Træterrasser skræddersyet til din have

Gå sommeren i møde med en smuk og indbydende træterrasse, hvor der er masser af plads til afslapning og socialt samvær med familie og venner. Den helt rigtige terrasse kan faktisk blive en naturlig forlængelse af køkkenet eller stuen i sommerhalvåret, hvor solen lokker med timer i det fri.

Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn kan vi gøre drømmen til virkelighed med en flot og anvendelig træterrasse til en god pris. Naturligvis altid med fokus på godt håndværk, kvalitetsmaterialer og en nærværende service, hvor der bliver lyttet til dine ønsker og ideer.

Få et tilbud

Træterrasser i flere niveauer - overdækket terrasse i træ

Hos Tømrermester Peter Nielsen & Søn har vi flere års erfaring i tømrerfaget. Derfor er vi heller ikke bange for at påtage os de mere krævende opgaver, som ikke bare indebære en simpel træterrasse. Vi ved at der kan være ønsker om træterrasser i flere niveauer ligesom at en overdækket terrasse i træ kan være behagelig på de regnfulde dage samt til at afskærme for solen på de solrige sommerdage. 

Det er din have, og det er dig der bestemmer, hvordan din nye træterrasse skal udformes. Vi kommer naturligvis meget gerne med gode råd, og opbygningen af træterrassen bestemmes naturligvis, med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Hvorfor skal jeg vælge en terrasse i træ?

Med en terrasse udført i træ får du naturen helt tæt på. Derudover er træ et behageligt materiale, som er skønt at opholde sig på, og hvis det får den rigtige behandling, vil det ældes med ynde og kun blive smukkere med årene.

Vi kommer meget gerne ud og tager et kig på din have, og hører mere om dine drømme og ideer til din nye træterrasse. Her kan vores kompetente og iderige tømrer også komme med ideer til, hvordan du får en terrasse, der både er smuk og funktionel.

Uforpligtende tilbud - hvad koster en træterrasse?

Træterrasse priser variere meget, da alle vores træterrasse løsninger skræddersyes den enkelte kunde. Hos os kan du til gengæld med sikkerhed altid få en træterrasse til en god pris. Såfremt vi falder i din interesse, vil vi med glæde tilbyde dig et uforpligtende tilbud. Ring til os på 20 65 51 39 eller i kontaktformularen og hør mere.