Træterrasse til en god pris – Altid flot håndværk og høj kvalitet

Gå sommeren i møde med en smuk og indbydende træterrasse, hvor der er masser af plads til afslapning og socialt samvær med familie og venner. Den helt rigtige terrasse kan faktisk blive en naturlig forlængelse af køkkenet eller stuen i sommerhalvåret, hvor solen lokker med timer i det fri.

Hos Peter Nielsen & Søn kan vi gøre drømmen til virkelighed med en flot og anvendelig træterrasse til en god pris. Naturligvis altid med fokus på godt håndværk, kvalitetsmaterialer og en nærværende service, hvor der bliver lyttet til dine ønsker og ideer.

Træterrasse til en fair pris – En skræddersyet løsning til din have

Hos Peter Nielsen & Søn har vi flere års erfaring i tømrerfaget. Derfor er vi heller ikke bange for at påtage os de mere krævende opgaver, som ikke bare er standard. En terrasse skal jo passe ind i din have – uanset om den skal ligge i forbindelse med huset, eller om du ønsker et solfyldt helle bagerst i haven. Det er din have, og det er dig, der bestemmer, hvordan din nye træterrasse skal udformes. Vi kommer naturligvis meget gerne med gode råd, så du får mest muligt ud af din nye terrasse.

Få naturen helt tæt på med en smuk og veludført træterrasse

Med en terrasse udført i træ får du naturen helt tæt på. Derudover er træ et behageligt materiale, som er skønt at opholde sig på, og hvis det får den rigtige behandling, vil det ældes med ynde og kun blive smukkere med årene.

Vi kommer meget gerne ud og beser din have og hører mere om dine drømme og ideer til din nye terrasse. Her kan vores kompetente og iderige tømrer også komme med ideer til, hvordan du får en terrasse, der både er smuk og funktionel.

Hvad koster en træterrasse?

Da alle vores træterrasser skræddersyes, har vi ikke en fast prisliste. Men en ting er sikker: Hos os kan du få en træterrasse til en god og fair pris. Ring til os på +45 20 65 51 39 og hør mere.